Predavanje i promocija knjige Iran u prezentu Ivana Đogića

U srijedu, 1. prosinca 2021. u 18,30 sati u Narodnoj knjižnici Vrbovec bit će održano predavanje i promocija knjige Iran u prezentu Ivana Đogića.


Ivan Đogić rođen je u Zagrebu 1985. godine. Interes za geografijom, poviješću i nečim drugačijim odveo ga je na mnoge destinacije svijeta. U jednoj od njih odlučio se i skrasiti. U Iranu živi od 2018. godine. Bavi se turizmom, djelatnošću koja mu omogućava da vlastita područja interesa podijeli sa stranim posjetiteljima i drugim znatiželjnicima. Iran u prezentu mu je putopisni prvijenac kojim se trudi na edukativan i zabavan način čitatelju približiti egzotičnu, dinamičnu i tirkiznu zemlju Iran. Dobitnik je Nagrade Dijana Klarić za najbolju hrvatsku putopisnu knjigu 2021. godine.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH u prostor Narodne knjižnice Vrbovec dozvoljen je ulazak uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Potrebno je pridržavati se i svih ostalih važećih epidemioloških mjera.