Predstavljena knjiga Ma bit će ok

U sklopu programa povodom Mjeseca hrvatske knjige održano je predstavljanje knjige Ma bit će ok autora Domagoja Kneževića.

Moderatorica susreta bila je prof. Irena Skopljak Barić.

Bloger i kolumnist Domagoj Knežević koji stoji iza stranice www.takeabreak.com.hr nakon više od stotinu i pedeset objavljenih kolumni izdao je svoju prvu knjigu naslova Ma bit će ok.
Ideja o knjizi nastala je nakon dvije godine redovitog pisanja i objavljivanja kratkih priča i kolumni, a knjiga je svojevrsna kompilacija autorovih najdražih tekstova vezanih za teme iz svakodnevnog života s kojima se svi mogu poistovjetiti i u kojima će čitatelji barem na tren prepoznati i sebe.

Autor nam kao suprug i otac triju kćeri donosi jedinstven uvid u blagoslove i nevolje suživota s četiri mlade dame, usput komentirajući aktualne situacije i neshvatljive trendove koji produbljuju ionako predubok jaz između roditelja i djece.

Osim što se naša vjerna publika imala priliku nasmijati autorovim anegdotama iz svakodnevnog života, na predstavljanju knjige sudjelovali su i učenici Srednje škole Vrbovec s knjižničarkom Anom Dobraš kojima su ove teme također bliske i zanimljive.