Anđa Marić predstavila knjigu Moja revolucija u 365 dana

U sklopu događanja u Mjesecu hrvatske knjige sinoć je Anđa Marić u našoj knjižnici predstavila svoju knjigu Moja revolucija u 365 dana. Boreći se s multiplom sklerozom, Anđa je odlučila svaki dan biti prisutna u svojem životu. Tako je nastala ova inspirativna knjiga o pronalaženju sebe, o životu, o pobjedi, osobnoj evoluciji i revoluciji.

Anđa Marić o knjizi:
“Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put.
To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana.
Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim – žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.”

O autorici:
Anđa Marić (Zagreb, 1976.) hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica.
U javnosti i u medijima prvi je puta prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske.
Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojom je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača.
Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha.
Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu.
Objavila je dva romana za djecu: Tajna zmajskog mosta i Afra, oba 2014.
Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica.
Godinama se bori s progresivnom multiplom sklerozom.
Majka je sina Gašpera.
Namjerava prohodati Kineskim zidom. 

Moderator susreta bio je Neven Kepeski, nakladnik knjige.

Zahvaljujemo Anđi i Nevenu na inspirativnoj i ugodnoj večeri, kao i svim posjetiteljima na dolasku te medijima na praćenju!