Predstavljanje knjige Ma bit će ok autora Domagoja Kneževića

Pozivamo Vas na predstavljanje knjige Ma bit će ok autora Domagoja Kneževića u Narodnoj knjižnici Vrbovec 24. listopada 2022. u 18,30 sati.
Bloger i kolumnist Domagoj Knežević koji stoji iza stranice www.takeabreak.com.hr nakon više od stotinu i pedeset objavljenih kolumni izdao je svoju prvu knjigu naslova Ma bit će ok.
Ideja o knjizi nastala je nakon dvije godine redovitog pisanja i objavljivanja kratkih priča i kolumni, a knjiga Ma bit će ok svojevrsna je kompilacija autorovih najdražih tekstova vezanih uz teme s kojima se svi mogu poistovjetiti i u kojima će čitatelji barem na tren prepoznati i sebe.

Domagoj nam kroz prizmu supruga i oca triju kćeri donosi jedinstven uvid u blagoslove i nevolje suživota s četiri mlade dame, usput komentirajući aktualne situacije i neshvatljive trendove koji produbljuju ionako predubok jaz između roditelja i djece. Bez obzira na to jeste li u braku ili ne, jeste li generacija kojoj su „osamdesete bile godine” rođenja ili ne, imate li malu djecu ili tinejdžere, ili uopće nemate djecu, u ovom sijasetu (ne)tipično muških komentara pronaći ćete nešto za sebe.