Održano predstavljanje knjige i radionica fotografije povodom Noći knjige

U povodu Noći knjige, Dana hrvatske knjige i Svjetskog dana knjige i autorskih prava sinoć je u Narodnoj knjižnici Vrbovec održan još jedan program – predstavljanje knjige U vrtlogu vjenčanja i radionica fotografije. Knjigu je predstavio i radionicu održao autor knjige i fotograf Vedran Tolić.

Vedran Tolić po struci je magistar novinarstva, a njegova životna priča odvela ga je u svijet fotografije te on danas ima priliku raditi ono što voli – živjeti od fotografiranja.

Knjigu U vrtlogu vjenčanja napisao je u vrijeme lockdowna i u njoj je opisao iskustva i sve poteškoće koje je imao na svojem profesionalnom razvojnom putu. Knjiga tako može poslužiti svima onima koji se žele baviti fotografijom i na svojem putu učiti iz Vedranovih pogrešaka.

U prvom dijelu susreta autor je predstavio knjigu, sebe kao fotografa i svoj djelokrug rada, a u drugom dijelu održao je praktičnu radionicu osnova fotografiranja za potrebe koje je u knjižnici simulirao uvjete fotografskog studija.

Predstavljanju su prisustvovali učenici Srednje škole Vrbovec s profesoricom Adrijanom Levatić, vrbovečki predstavnici fotografske struke i ostali zainteresirani posjetitelji.

Zahvaljujemo svima na dolasku i Vedranu na poučnoj radionici!