Predavanja za roditelje

Hrabri telefon u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Vrbovec organizira besplatna predavanja za roditelje i sve zainteresirane.

U srijedu 5. listopada od 18:30 do 20:00h bavit ćemo se temom emocionalnog razvoja djece, a tjedan dana kasnije – 12. listopada u isto vrijeme, pričat ćemo o važnosti postavljanja granica u odgoju.

Odrasli često imaju potrebu „iščupati“ dijete iz emocije („nemoj plakati“, „nemoj se ljutiti“), jer je njima samima teško doživjeti određenu emociju. Odgoj djeteta može biti zahtjevan zadatak i prirodno je ponekad osjećati bespomoćnost ili ne znati kako postupiti.
Kako naša vjerovanja utječu na to kako se nosimo s vlastitim emocijama? Što otežava emocionalni razvoj djeteta, a što možete činiti kako biste ga poticali? Zašto su granice važne i kako ih postaviti?

Pridružite nam se na besplatnim predavanjima u prostoru Narodne knjižnice Vrbovec, Trg Petra Zrinskog 7.

Organizacija predavanja financirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost udruge Hrabri telefon.